Monday, June 30, 2014

2014 GOODIE bag

Salam all….mencari pakej goodie bag terbaik n jimat tp memuaskan hati..ZC menyediakan pakej goodie bag mampu utk semua ….bleh mix n match juga mengikut citarasa anda..n if ada budget bleh war2kan so kita citer2 n discuss2..yg penting smua happy!!
Doc 2

PAKEJ 2014

salam semua…utk thn 2014 ZC ada pakej utk hantaran n pelamin. Kalu ada yg nak budget atau mewah lg pun bleh…juz give us a call/sms/wassup to 019-2993324…kita citer2 n discuss2 eh..insyaallah smua bleh asal smua happy !!

Thursday, April 24, 2014

pastel PEACHy

Assalam semua

Hantaran nikah Asiah

Lokasi: Menara Mutiara, Taman TAR, Ampang (20/04/14)

DSC_0460 DSC_0468 DSC_0470 DSC_0471 DSC_0472DSC_0473  DSC_0474 DSC_0475 DSC_0476

interested?? contact us for info n pricing – we do pelamin, gifts n favors, gubahan hantaran

wassup, sms, call – 019 2993324

fb: Zue's Collections

SOLEMNization dais

Assalam semua

Dais majlis nikah Asiah

Lokasi: Menara Mutiara, Taman TAR, Ampang (20/04/14)

                  DSC_0443  DSC_0455 DSC_0456 DSC_0458

interested?? contact us for info n pricing – we do pelamin, gifts n favors, gubahan hantaran

wassup, sms, call – 019 2993324

fb: Zue's Collections

Tuesday, April 15, 2014

SALE giler2 murah…dulang berukir tebuk

Assalam semua..

ZC nak buat sale utk dulang terpakai kami dgn harga murah…even murah untuk pengetahuan semua, dulang2 ni masih dlm keadaan TIP TOP tau…x der deffect pun…so siapa yg berminat bleh wassup saya @  019-2993324

details dulang seperti dibawah dan ZC menjual dlm bentuk SET bukan PIECEs yer…so kalu nak beli kena beli semua peice..9 pieces in 1 SET

DSC_0242 DSC_0243

size 2.5’ x 10.5’ x 10.5’

DSC_0244 DSC_0241

size 2.5’ x 10.5’ x 10.5’

DSC_0142 Untitled-1 copy

size 2.5’ x 10’ x 10’

DSC_0138 DSC_0139

size 2.5’ x 10’ x 12’

yg berminat nak beli untuk kegunaan apa jua….bleh wassup saya yer..

harga MURAH dr biasa …siapa cepat dia dapat…tq all

Monday, April 7, 2014

GOLD silver hantaran

Asssalam semua

hantaran gubahan dlm bentuk hamper request by my dear cust frm JB…kak zarinah, thanx for the deal kak..nice to know her n ezy to deal with her too even we are far by distance.

20140228_102009 20140228_102153 20140228_102225 20140228_102312 20140228_102529 20140228_131332 20140228_131502

interested?? contact us for info n pricing – we do pelamin, gifts n favors, gubahan hantaran

wassup, sms, call – 019 2993324

fb: Zue's Collections

ENGAGEment dais

Assalam semua…Dais pertunangan Seri

Lokasi- Park Avenue Condo, Damansara Damai (22/3/14)

DSC_0345 DSC_0349 DSC_0354    

interested?? contact us for info n pricing – we do pelamin, gifts n favors, gubahan hantaran

wassup, sms, call – 019 2993324

fb: Zue's Collections

Tuesday, February 25, 2014

akikah – GOODIES bag

salam smua…hr ni nak update citer goodie bag yg saya buat utk majlis akikah anak saya sdiri on 8/2/14..well for dear customer spt yg diberitahu sblm ni, ZC ada buat svc gifts juga so some of its spt goodies bag di bwh.

saya pilih tema biru secara am tp diselitkan dgn few color lain – putih n klabu yg bleh nampakkan variasi skit..if not mcm dull jer dgn 1 color kan…utk tq tag saya buat design simple yg related to budak2 lelaki plus aeroplane…hehehe..wish 1 dy nanti anak ku ini leh jd pilot ler…muah haha..impian..smuga jd kenyataan yerk!!

15633_755100591169924_1028774700_n 1779222_762419267104723_1087749148_n 1780915_761379580542025_2052828755_n

ok for adult goodies bag saya bg cookies in canister – ada 8pcs cookies n muffin medium size…prasa pun ada 2 coz tlebih rajin u…hehe..choc chip n vanilla raisin muffin. well muffin ni lg lama lg sdap eh utk dimakan. so dr pemerhatian bleh thn dlm seminggu gitu..so dun worry. nak tempah bleh bgtau..harga bleh ikut budget anda :) its a home made muffin..x der bhn pengawet pun..baik utk kesihatan.

75685_759668074046509_2143108803_n 1009971_760245367322113_398310457_n 1501666_761391367207513_1144113472_n

goodies bag utk kids, saya buat 2 warna juga biru n putih..dlm nya ada air kotak ribena, bauhulu – 4pcs n 2 pc of 2 finger kit kat….ini kira goodie bag premium cost rega dlm rm6 (termasuk paper bag n tq tag..all provided). if berminat but ada budget tertentu then bleh ajer…kita duk discuss2…dun worry smua bleh kautim..insyaallah.

1662676_762419233771393_1312513641_n

ini gambar2 semasa majlis…which is x bepa byk pun…coz tuan umah, for sure busy kan…

 1897722_549666458465988_1204657555_n

1620692_549666481799319_1838945380_n 

so do enjoi e’ piccas..

Sunday, February 2, 2014

cookies in CANISTER/JAR

As salam…cari doorgift??

Kami ada buat cookies in canister / jar..Biskut alar2 femes amos..rangup, sdap lg n beraroma wei!!

cookies in canister – 8pcs with TQ tag , rm4.50

cookies in JAR – 6pcs with TQ tag, rm4.50

get more info from us NOW!!

1016544_757314557615194_28763925_n cookies in jar

GOODIES bag - akikah

Salam smua..dah lama sgt x update progress dlm blog ni..actually thn ni insyaallah i’m back with more info n updates yer..i’ll try.

Buat permulaan thn 2014..kerja2 ZC for now is in preparation sticker n goodies bag for little Z..nantikan full edition!!
Kami mengambil tempahan buat n design sticker for any occasion.
Call/sms/wassup ZC or email us!!

15633_755100591169924_1028774700_n 548382_755100644503252_139239788_n

Tuesday, November 5, 2013

citer BARU & salam MAAL Hijrah

salam smua..dah lama x berblogging kat sini.

alhamdulillah kesibukan kerja, famili n aktiviti gubahan menyebabkana saya jrg dpt mengupdate skrg…utk pengetahuan, saya masih aktif mengambil tempahan gubahan hantaran sama ada gubahan fresh flower/artificial flower. selain drp tu servis sewa dulang2 hantaran juga sentiasa dibuka…cuma skrg byk buat tp x sempat nak upload bagai coz semenjak beranak kecik n kesibukan di ofis membuatkan saya buat kerja2 belakang tabir jer..amik tempahan buat n simpan jer dulu..hehehe.

so sesiapa nak buat tempahan bleh wassup/sms saya di 019-2993324 and bleh email juga ke zuehafez78@yahoo.com

disamping tu nak sampaikan salam MAAL HIJRAH pd smua….semuga thn baru ini memberi kita berjuta manfaat sama ada secara batiniah dan lahiriah..berubah kerah kebaikan, mencari keredhaan dan keberkatanNYA dr smua aspek kehidupan kita..Amin..semuga dipermudahkan .

maalhijrah

Monday, September 16, 2013

syirah {22/09/13}

hantaran artificial flower pilihan hati bertemakan warna marroon gold – congrats to her..
DSC_0111DSC_0113DSC_0117DSC_0121DSC_0123DSC_0126DSC_0128
interested?? email zuehafez78@yahoo.com / wassup - 0192993324